Receptek jegyzéke

Étvágygerjesztő falatkák (Apéritifs / Amuse-Gueules)
- Petites Cuilléres, avagy a kanalas falatkák I.

Előételek (Entrées)
- Kapros tonhalpástétom (Rillettes de thon a l'aneth)
- Mustáros-paradicsomos tortácska (Tarte fine à la tomate et moutarde à l'ancienne)

Saláták (Salades)
- Epres-fetás madársaláta (Salade sucrée salée aux fraises)

Levesek (Soupes et Potages et Veloutés)
- Kapros-pitypangos uborkakrémleves (Crème de concombre aux pissenlits)

Tojásételek (Œufs)
- Buggyantott tojás pirítóssal (Toast d'oeuf poché)
- Cseréptálban sült tojás (Oeuf Cocotte)

Húsételek (Viandes)
- 40 fokhagymás csirke (Poulet aux 40 gousses d'ail)
- Borjúmirigy pulykával és kucsmagombával, tejszínes portói szószban (Ris de veau et dinde aux morilles et sauce au porto)
- Citromos-tejes csirke Jamie módra (Poulet au lait et au citron façon Jamie)
- Gombás-paradicsomos borjúszelet (Escalopes de Veau Chasseur)
- Sörben főtt flamand marharagu (Carbonnade à la flamande)

Halak és tengeri herkentyűk (Poissons et Crustacés)
- Aszalt paradicsomos pácolt tonhalszelet (Steak de thon aux tomates séchées)
- Papírban sült mogyorós, zöldfűszeres lazac, madársaláta-ágyon (Saumon en papillote aux noisette et fines herbes sur lit de mâche)
- Ropogós pesto-kéregben sült lazac (Saumon en croûte de pesto)

Tészták, rizsfélék, és zöldségek (Pâtes et Riz et Légumes)
- Babérleveles krumpli (Pomme de terre au laurier)
- Csőben sült édesburgonya (Gratin de patate douce)
- Szalonnába göngyölt zöldbab (Fagots de haricots verts au lard)

Sajtok (Fromages)
- Fehérboros camembert-krém (Crème de Camembert au vin blanc)

Desszertek (Desserts)
- Canelé (Canelé de Bordeaux à la crème au Calvados)
- Mazsolás-mogyorós csokijégkrém (Bâtonnets glacés au chocolate et aux raisins et noisettes)

Italok (Boissons)

Pástétomok (Terrines et Rillettes)

Kenyérfélék (Pains)
- Dagasztás nélküli kenyér (Pain sans pétrissage)
- A másfél órás buci (Pain sans pétrissage version accélére)
- Elzászi hagymás-szalonnás lepény (Flammeküeche)

Minden más fincsiség (Divers)
- Csiga burgundi módra (Escargots à la Bourguignonne)